Maison

Beautiful Blog

Badkamer tegels

De tegeltrends voor een mooie uitstraling

Elk jaar zijn er weer nieuwe trends en dat geldt ook voor de tegels die u in uw huis legt. Een trend hoeft niet perse 1-op-1 gevolgd te worden. Het moet andere mensen inspiratie geven om hun huis een bepaald uiterlijk te geven. Onderstaand worden 5 mooie trends beschreven waar veel inspiratie uit kan worden gehaald.

 

De Betonlook

Betontegels en de bijbehorende betonlook zijn in 20019 erg hot en daarom gewild. Bij beton denken veel mensen aan een lelijk uitzicht en aan ruwe of onafgewerkte vloer- en wandbekleding. Deze redenering gaat echter niet meer op, aangezien er veel stijlvolle betontegels zijn. Daarbij hebben betontegels ook de nodige voordelen. Betontegels passen perfect bij een industriële uitstraling in uw huis. In de woonkamer zal het bijvoorbeeld mooi combineren met industriële meubels zoals retrolampen en metalen kachels. De betonlook vloeren hebben iets unieks en klassiek, waardoor uw huis een bijzondere uitstraling zal krijgen.

 

De Marmerlook

Marmer is eigenlijk nooit uit de mode te raken als decoratie in uw huis. Marmer heeft een luxe uitstraling en zal voor een prachtige uitstraling zorgen. Het grote nadeel van marmer is de prijs, het is namelijk niet goedkoop. Het leggen van marmerenvloeren in de hele woonkamer en keuken kan al even duur zijn als het hele huis. Hierop is wel een oplossing, er zijn namelijk vloeren die een marmerlook hebben maar niet van marmer zijn. Het is een goedkope oplossing om toch een marmerlook te krijgen in uw huis.

 

Groot formaat tegels

De grote tegels zijn al een tijdje zeer populair en blijft dat ook in 2019. De grote tegels zorgen voor een moderne en stijlvolle uitstraling in uw huis. Deze tegels kunnen ook voor een mooi geheel in een ruimte zorgen. Door de tegels door te trekken vanuit de vloer naar de wand, dit ziet er strak en verzorgt uit. De tegels zijn redelijk goedkoop en zal voor een mooi aanzicht in uw huis zorgen.

 

De woonkamertegels doortrekken naar de tuin

Een trend die voor een mooi geheel van huis en tuin zal leiden. In dit geval zullen de tegels vanuit de woonkamer door worden getrokken naar het terras buiten. Dit zal ervoor zorgen dat de ruimte een groot geheel is als de deuren open zijn. Dit is een mooie manier om de tuin binnen te halen en de beschikbare ruimte geheel te benutten.

 

Tegels in de slaapkamer

Een trend die in veel wordt gezien in 2019 is tegels in de slaapkamer leggen. De tegels worden veel in combinatie met vloerverwarming gezien. Het is toch vervelend als u het bed uitstapt en de tegels voelen ijskoud aan. De vloerverwarming zorgt voor een comfortabel en warm gevoel, waardoor u met minder moeite het bed uitstapt. De tegels in uw slaapkamer zorgen voor een moderne look en zal uw huis nog meer karakter meegeven.

Post a Comment